EGE er en tradisjonsrik dørfabrikk på Ålgård, som har laget kvalitetsdører i en mannsalder. Her finnes ingen serieproduksjon - hver dør er skreddersydd etter dine ønsker. Med solid håndverk, lang erfaring og ekte entusiasme lager EGE skreddersydde dører til arkitekter, byggfirmaer og private som ønsker en unik dør.

Paneldøren er kanskje den mest fleksible dørdesignen vi har, og finner et bredt nedslagsfelt. Det er mange variasjonsmuligheter, og med små justeringer – som panelens lengderetning, bordbredde, tresort, profil og overflatebehandling – passer den like godt til moderne hus som til tradisjonelle.

Helhet / Vi leverer også treverk til øvrige deler av fasaden – som kledning, spiler og terrassebord for å få samme materialkvalitet, profil og overflatebehandling.

Integrerte felt / Husets dør kan inngå i et større fasadeelement. Med en EGE dør integreres alle side- og overfelt i samme karm som dørbladet. Det vil si at hele leveransen produseres og leveres som én enhet. Da oppnår man en stivere konstruksjon, man slipper å bygge karm i karm på byggeplass og byggmester sparer tid på montasjen. I tillegg får man et smekrere og mer helhetlig resultat.

Detaljering / I EGE er det viktig at døren produseres etter husets uttrykk og dets omgivelser. Ytterligere er det flere muligheter som foreligger i valg av detaljering og tilleggsfunksjoner. Dette være seg stilrene vridere og lange håndtak som fås i materialer som syrefast stål, messing, kobber og eik heltre. Skjulte hengsler, skjult dørpumpe, integrert fingerscanner, vegghengte kodelåser og ulike glasstyper er andre betydelige detaljer.